Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Catrin - 3 februari 2008 15:29

Så var det då äntligen dags för det som hela staden har väntat på i flera år

 - Den stora Super Bowl Finalen.

När vi var här på PreVisit i maj, så höll de på att bygga hotell och fixa till i området runt University of Phoenix Stadium, där evenemanget skulle hållas, och nu sedan bara någon vecka tillbaka så var allt klart.

Vi var hembjudna till en kille i Antons lags familj, och det var vi tacksamma för.

Tänk att bli hembjuden till en riktigt amerikansk familj och får vara med om en av deras största dagar. De tycker tom att skolorna borde var lediga dagen efter, och jag förstår dem!!!

Mina barn är helt slut idag efter gårdagen. Var vi väl runt 25 vuxna och en massa barn och HUR MYCKET MAT som helst. Ni fattar inte vilket överflöd!!!! Vin, öl, drinkar name it!

Vi spelade också bingo. Varje bricka kostade $5 och på den brickan så var det 25 rutor som brukligt är och i varje ruta så stod det ngt om fotbollen eller något som någon skulle göra. Tex någon tappar sitt glas, om tränaren fick hjälpa en spelare av plan etc. Då var 1st pris en viss del av insatsen och 2nd resterande av insatsen(detta vann min käre man). Sen kunde man också spela på resultatet men bara 1pers/resultat. Riktigt kul underhållning faktiskt för matchen höll ju på i 3,5 timma....

Kul hade vi och trötta är vi idag!!! Slutresultatet, ja det blev efter de sista 34 sekunderna 17-14 till N Y Giants against N E Patriot, och det verkade som om de flesta här höll på NY.

Ovido - Quiz & Flashcards