Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Catrin - 2 februari 2009 15:17

Under SuperBowl macherna så brukar man spela "SuperBowlBingo". Man har ett papper med 25 olika händelser(touchdown, någon svär, en kvinnlig reporter på planen etc) och detta bingo vann min man, så i ett slag så blev vi 65 Dollar rikare!!! Jippi!! (skall ju ut och shoppa lite idag.....)

Det fanns ett annat spel oxå som går ut på att man vinner om man har sitt namn på rätt slutsifftra efter alla quarter, så det vann min man oxå efter 3rd quarter, så 20 dollar till. Gött!!

Vad gäller matchen så ledde ju Pittsburg Steelers länge, men när det var mindre än 3 min left så hade Cardinals 23 och Pittsburg 20, men rackarna fick till ytterligare en TouchDown, och fixade sparken så det blev hela 27-23 till Pittsburg. Kul och se ett helt land delat(många här i Arizona kommer från Pittsburg och andra statet) så det var MÅNGA delade meningar.

Direkt efter matchen var det dags att åka hem, och jag har nog ALDRIG sett så många bilare på vägarna någongån. Vi har ju typ bara 7 minuter hem från dem, men igår så fick vi liksom stå i kö för att åka hem.

Då märker man verkligen att det bor många här.

Ovido - Quiz & Flashcards