Alla inlägg den 30 juli 2009

Av Catrin - 30 juli 2009 15:23

När vi vaknade så var det bara +1 grad, vilket förklarar varför vi alla frös. Så det var bara på med mera kläder och packa in alla i bilen och åka mot en solig plats där vi kunde göra ”soppafrukost”. Vi hittade en underbar plats i solen med utsikt över en sjö. Så först var det vatten till mitt kaffe som gällde och sedan dags för lite soppa med extra pasta i. Under tiden som vi väntade på att det skulle koka klart så fick vi besök på några meters avstånd; en bison oxe.....och den var inte liten.. En pulshöjning hos alla och barnen var helt tysta (undra om det är det som behövs). Han var dock helt ointresserad av vår frukost och gick lugnt vidare. Det tog kanske ytterligare 10 minuter så var det dags för kompisen att komma och hälsa på, tur att han inte heller var hungrig på vår soppa.(bilden på oxen är suddig men han är SÅ nära)

Vilken underbar natur och va häftigt med vilda djur runt omkring oss.

Vi tog oss till en ”Mud Vulcano” där det ”kokade lera” kan man säga. Även här luktade det mindre gott....

Sen var det dags att åka mot Old Faihtful där vi tittade på ”Old Faith Geyser” som får utbrott ungefär var 90:e minut. När vi var där så hade vi nog lite otur, dels så blev den nog inte så hög som den brukar och dels så var det lite monligt så man såg inte hur högt den egentligen sprutade, men visst var det häftigt!!Efter det så var det dags igen för lite olika Geysrar, som var oerhört färgrika (bild3).

Middagen idag intog vi på en strand där vi grillade korv och bröd. Det är verkligen gott att äte ute i naturen och i ett helt perfekt väder. (ok, det kunde blåst mindre när vi typ skulle tända grillen)

Ovido - Quiz & Flashcards