Alla inlägg under november 2007

Av Catrin - 13 november 2007 02:36

Idag har det varit Veterans Day, så man kan säga att det varit helgdag med skolorna ledigt. Hurma var också hemma så vi var och kollade på julgranar...

plast alltså.....man kan få en grön med vita ljus, eller varför inte en vit gran? eller en gran med färgade lampor? Skall de blinka eller inte?  Skall den kosta 50 dollar eller 500 dollar?

Det var många frågor som kom upp, och när vi väl hade bestämt oss, så var den slut... skulle ev komma in imorgon....

Sen var det dags för bio för första gången i USA med barnen tillsammans med deras kompisar Hugo och Herman. Vi var på Bee Movie, som var en ganska gulligt rolig film....

Åse och jag tyckte i alla fall att den var helt ok att titta på som vuxen oxå.... Vet inte om det har med personerna att göra men.....

Det var vår dag idag....

Av Catrin - 9 november 2007 17:27

Igår så var det en kul dag.

Träffade Åsa, och vi var och hikade i Thunderbirdbergen. Det var häftigt och kul att få komma ut när det nu blivit lite svalare.

På kvällen kom Mats (från Säve) och det var riktigt roligt. Vi grillade och satt ute och bara pratade. Vi hade fått äran att få en massa bröd och lite smågodis från honom tidigare i veckan, så det var kul att han kom hit på besök. Varför tog vi inget kort på honom? Skall försöka göra det nästa gång han kommer, han kanske skall sova hos oss nästa helg.

Av Catrin - 6 november 2007 18:48

Veckans fruträff:

Vi samlades hemma hos Sofia 6:30 för att lära oss göra proffsiga julkort. Specialisten Laura var där och vi fick göra två riktigt snygga julkort. Sedanvar det dags att göra egna beställningar av stämplar och färg och allt annat som man kan behöva för att göra personliga julkort.

Om tre veckor är det dags att åka till Sofia igen, men denna gången för att göra våra helt egna julkort. Det skall bli kul!!

Var och en tar med sig det den skall ha, och sedan lånar vi stämplar av varandra, men vänta Er inte jättefina kort, det är ju trots allt premiär:-)

Av Catrin - 4 november 2007 17:22

Så var det dags att åka iväg till Tucson som ligger 2 timmar söder om där vi bor. En mindre stad som vi egentligen inte såg så mycket av eftersom siktet var inställt på deras ZOO. Det var ett litet mindre zoo, men ganska mysigt att bara promenera runt och ta det lugt. Djur är ju något som barnen alltid uppskattar, och de hade ju en Jättetiger, elefanter, Jätteroliga Gibbon apor, som hoppade omkring allt de orkade emellanåt, lejon och fåglar och en massa andra roliga djur. Här får ni bilder på de djur jag tyckte var coolast. Giraffe är ju alltid ett coolt djur med sina långa halsar, och Jaguaren som helt coolt bara låg på en trädgren.

Av Catrin - 1 november 2007 21:28

Hej alla,


Äntligen så har den efterlängtade bloggen startats:-). Tack Agneta för hjälpen!!

Det verkar som om denna dagen är dagen då mycket blir gjort. Har storstädat hela huset och fixat, och tänkte bjuda min familj på pannbiff med potatis och lingonsylt(som vi inhandlar på IKEA) när alla kommit hem.

Idag har Anton haft sitt veckoprov, så därför brukar det inte vara lika mycket läxor på torsdagarna. Albin har dock sitt prov på fredagar, men han är som vanligt klockren på orden efter 1 omgång:-).


Igår var det Halloween här, men om detta får jag skriva om kanske imorgon (man kan ju inte göra allt bra på en dag:-) för det var verkligen en upplevelse och jag har aldrig sett så mycket godis på vårt köksbord efteråt!!

Ovido - Quiz & Flashcards