Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Catrin - 20 juli 2008 01:27

Nu är vi hemma igen efter dryga 6 veckor i Sverige.

Det var underbart att få komma hem och träffa alla nära och kära och äta allt som man längtar efter under året. Makrillen var lika underbar i år som förra, och den som vi fiskade upp själva var naturligtvis godast:-).

Tack alla Ni som orkade med oss (Pernilla, du hade verkligen ett extra barn under endel dagar, och vi tackar oxå för lånet av toaletten) (Malin, tack för lånet av sängarna vid möjliga tillfällen och tvättmaskinen)!!

Det var underbart att träffa Er alla (har dåligt samvete över Er om vi inte hann träffa....), även om det blev lite mycket vin och kaffe för min lite känsliga mage...

Den 26:e kom ju även min man och nu var vi en hel familj, hela tiden på språng.

Den första bilden är från Jungfruviken där barnen tillsammans med kusinerna André och Linn fiskar krabbor.

Den andra bilden är tagen hemma hos min mamma på Hönö på Albins födelsedag. Barnen fick svenska tröjor med respektive namn på.

den tredje bilden är från Hönös östra sida, där man kan gå en motionsslinga på 2,2 km vid havet, och bara insupa den friska salta doften.

Fjärde bilden är tagen vid Klåva Fyr. Platsen där vi gifte oss 12 Mars 2007. Vi ville minnas denna dagen genom att äta färska räkor på samma plats. Dock hade vi inte samma tur med vädret som den kalla vinterdagen i Mars...det regnade och blåste hur mycket som helst, men efter ett tag så slutade det regna och lugnet, det hittade vi på Fotö......

Nu är vi i alla fall tillbaka och det är underbart att få vara hemma i sitt eget hus igen, men vi kommer tillbaka nästa år!!!

vi ser nu fram emot de Sverigebesök som är planerade: Kusin Ulrika dyker upp här i September och Malin, Ulf och barnen kommer i oktober...vi skall nog se till att de får med sig lite mera Mannagryn också när de kommer:-)

Tack än en gång och det var underbart att se Er alla igen!!!

Ovido - Quiz & Flashcards