Alla inlägg den 25 juli 2008

Av Catrin - 25 juli 2008 22:13

Startade tidigt för att hinna med allt som vi ville se på vägen upp. Det första vi såg var sjöhästar, och det var säkert ett 50 tal som bara låg på stranden. Sedan fortsatte vi åka en av världens vackraste vägar där vi stannade var 5:e minut för att ta bilder på alldeles underbara vyer!!!

Till lunch åt vi Pannkakor i den Danska stan Solvagn. Där hette alla affärena Olsens, Jensen etc.

Färden fortsatte och tillslut kom vi fram till San Simeon där vi skulle gå en runtvandring på Hearst Castle. Det var väldigt faschinerade att se alla tak och statyer som han bl a tagit över från Europa och tex Egypten.

Efter själva rundturen så fick man se en 40 minuters lång film om mannen ifråga.

När vi var klara så var det dags att åka 10 minuter söder ut där vi bokat en B&B för natten. När vi lämnat av packningen var vi hungriga och lite badsugna, husägaren undrade om vi verkligen ville bada och om vi i så fall hade våtdräkter med oss?!?! Det visade sig att vattnets temperatur var runt 12-15 grader.... Vi åkte och köpte en pizza som vi satt och åt vid stranden med fleecetröjor på...... Ett underbart ställe som jag fastnade för direkt och som jag kan tänka mig att återkomma till eller som jag MÅSTE återkomma till.

Ovido - Quiz & Flashcards