Alla inlägg under januari 2008

Av Catrin - 10 januari 2008 01:12

Så var det då dags att få diplom för Anton. Som Ni ser på bilden så skakar Anton hand med skolans rektor. Hon som står i rött med blont hår är Antons lärare.

Andra på bilden är vice rektor samt andra tredjeklass-lärare

Av Catrin - 8 januari 2008 04:56

Mamma och Ragnar har åkt hem, och det är både tomt och lite konstigt. Som tur är så började barnen skolan igår igen och rutinerna från i höstas kommer fram igen.

Jag tycker att vi hade det kul när de var här och jag hoppas att de kan smälta allt de både sett och upplevt, och att de får användning av sina nya fina kläder.

Nu sitter vi här igen med läxor och fotbollsträningar, men det är kul det också.

På torsdag skall Anton få diplom igen av rektorn på skolan för att han bara har A och B i betyg. Han har förbättrat sig och har fn 2 B (resten A) vilket är otroligt med tanke på hur bra han blivit i själva språket. Kul!!

Albin har bara E som är det bästa man kan få (helt otroligt!!), han får dock inget diplom men båda barnen har otroligt stolta föräldrar.

Ja, det var väl allt för nu, kanske kommer det en bild från själva cermonin senare i veckan.

Av Catrin - 4 januari 2008 00:26

Dags att sätta sig i bilen igen. (De kommer inte att vilja sätta sig i en bil på ett tag efter denna resa...). Vi styrde norrut och första stoppet var vid Montezumas Castle, där vi gick runt och visade vart Indianderna byggt i berget för 700-900 år sedan.

Efter det åkte vi till Sedona där de fick se alla underbart vackra röda berg. (se bild på familjen Hurmavaara).

Vi fortsatte mot Prescott som nästan är 150 år gammalt, där vi också fick i oss en kaffe på Starbucks som inte är lika gammalt.

Efter det var det dags att åka hemåt via WalMart där Ragnar fick köpt sig en Arizonakarta, så att han vet vart han varit:-)



Av Catrin - 2 januari 2008 00:21

Så var det dags att åka till South Mountain berget igen, fast denna gång med ett par öbor, som inte har sett så stora städer innan.

Det var en liten slingrig väg som vi åkte för att komma upp till toppen och på vägen fick de se lite kaktusar som det finns gott om här. 

Så här kommer bilden på två Hönöbor på South Mountain i Södra Phoenix i Arizona i Usa en vanlig onsdag i Januari.

Ovido - Quiz & Flashcards