Alla inlägg under november 2008

Av Catrin - 12 november 2008 15:19

Så var vi då hemma igen, efter att ha varit i "crazy town" för 2 dagar. Vi åkte ju på Söndagen och Hoover Dam var det första som stod på programmet, vi har ju varit där förut men denna gången skulle vi gå ur bilen och promenera över...

Vi bodde på "Excalibur" som ser ut som ett slott och allt inomhus är på temat "slott". Vi började sedan att gå runt på "The Strip" med barnen och de tyckte ju att det var häftigt. Åt gjorde vi på MGM och deras "djungelrestarung" som jag inte kommer ihåg vad den heter..... barnen tyckte i alla fall att det var kul att sitta och äta och se på djuren som med jämna mellanrum rörde på sig och lät...aporna var favoriterna!!

Bellagio hann vi också med, vi lyssnade på 3 olika låtar till vattenspelet...helt fantastiskt mäktigt varje gång man hör det, även om man hört det innan så är det häftigt!!

På måndagen så fortsatte vi och kolla, nu mera norrut innan det var dags för kvällen höjdpunkt; Showen "Tournament of Kings" där det också ingick mat som man fick äta med händerna...kyckling med potatisklyftor.....

Det var en häftig show och barnen tyckte att den var så kul så nu leker de riddare hela tiden....

Igår var det dags att åka hem, och det vara bara att stoppa alla kläderna i tvättmaskinen, och alla människor in i duschen, för hjälp vad det luktar rök om allt... Ja, jag hade en filt med denna gången också:-).

Av Catrin - 9 november 2008 15:00

Japp, vi kom ihåg det! Fars dag. Eftersom fars dag här i USA firas i Juni och vi varit i Sverige, så har vi firat Svensk Fars Dag och vi kom ihåg det!!!

Ett par hemmagjorda "pappaskyltar" gjorda i lim... och ett par Armanikalsonger blev det.

Presentern till Farfar blev en rakapparat som Malin hade med sig hem och som jag hoppas är levererad nu när jag skriver detta!!

Nu skall vi bara äta frukost sedan är Hoover Dam och Las Vegas som gäller!!!

Av Catrin - 8 november 2008 17:55

Nu har precis min käre man och Anton åkt iväg till hans match, och om 20 min är det dags för Albin och mig att åka till hans match.... ´

Värmen har kommit tillbaka oxå. Skönt!!! Igår var det typ 17 grader eller nåt, men nu är det i alla fall över 20!!!

Imorgon bär det av till Las Vegas. Vi skall bo på Excalibur och vi hoppas att barnen tycker att det skall bli kul! Det är ju ett lite "kul" hotell.

De är lediga på tisdag eftersom det är "Vetarans Day" så vi har bett om ledigt för Måndagen och det var ju ok, eftersom de fortfarande är duktiga och filtiga:-). Så det blir till att packa när vi kommer hem i eftermiddag.

Av Catrin - 7 november 2008 21:22

Jag har sedan Juli någongång haft ont i min arm och från, men har alltid tänkt att det är ngt som jag gjort.

Nu har jag dock haft ont väldigt länge från nacken och hela vägen ner till handen egentligen, så i tisdags när Henry  var ledig så åkte vi och beställde tid hos vår läkare. När jag fått tiden så ringde jag till försäkringsbolagen och öppnade ett "case", så sen var det bara att gå dit.

Igår var jag där, och läkaren var verkligen trevlig och verkar kunnig, ialla fall vad gäller "mitt problem", så jag fick en remiss till röntgen och tabletter (han trodde att ngn nerv ligger i kläm mellan musklerna).

För att få göra röntgen så måste man ha godkännande från försäkringsbolaget igen, och de ville ha en kopia av remissen för att kunna säga om det var ok att jag åkte dit så det var bara att scanna remissen och maila över den (TACK för att man har en skrivare/scanner!!!).

Svaret kom redan  innan 10, så det var bara att åka dit.

"Walk-In" röntgen, väldigt bra. Fick fylla i hur många blanketter som helst, som vanligt och när jag var klar med det, så var det bara att gå in. På mindre än 2 timmar hade jag tagit mig dit, röntgat 5 plåtar och tagit mig hem via "apoteket". Snabbt och lätt i detta land!!

Nu väntar jag bara på besked...

Av Catrin - 2 november 2008 15:04

Vi var på Ikea, och inhandlat inför Jul(planen var att bara äta lunch och kolla runt lite). Julmusten hade redan kommit och även Pepparkakor och julknäckebröd. Jippi!!!

Detaljbild:Nygårda must

Av Catrin - 1 november 2008 01:41

Halloween 2008 tillsammans med hela familjen Bark skulle bli en rolig upplevelse.

Barnen väntade på att det skulle bli mörkt redan klockan halv4...men de var allt tvungna att vänta ytterligare några timmar.

En stund efter 6 var det i alla fall dags, underbart väder för oss som inte var utklädda(ca: 30 grader) och stämningen på topp!!

Vi gick först runt i vårt kvarter, och Hanna, hon blev jätteduktig på att säga Trick Or Treat samt Thank You!

Efter det gick vi bort till nästa område där en familj verkligen hade satsat. I hela huset blinkade det, och i garaget dät var det spökmusik och lakan uppsatta. Barnen gick fram och efter en liten stund så hoppar det fram en gubbe från sin Pick-Up som stod parkerad lite vid sidan om!!! Barnen blev verkligen skiträdda, och Hanna, ja då ville hon gå hem....

Hoppas att denna kväll inte sätter alltför stora spår hos våra vänner som nu är tillbaka i Sverige. Tack för att Ni var och hälsade på oss!!

Ovido - Quiz & Flashcards