Alla inlägg den 5 mars 2008

Av Catrin - 5 mars 2008 15:29

Idag kommer de, Christina och lille Alex. Det skall bli kul att få träffa dem igen. Senast vi såg de var precis innan vi åkte hit, så det är ett tag sedan.

F ö så rullar livet på, vår hyresvärd har börjat "krångla" lite så i söndags var Hurma och jag och kollade på 2 andra hus i området, men eftersom han är borta nu i 2 veckor så kan vi inte göra så mycket. Vi kommer att ha ett möte med henne tillsammans med "vår agent" när min käre man är tillbaka.

Vi tror att hon börjar få ekonomiska svårigheter, då räntan här i USA stigit ganska mycket den senaste tiden, och vad vi förstår så äger hon endel hus som hon sedan hyr ut. Konstig har hon i alla fall blivit!!!

Igår var Anton och klippte sig, Albin skall bli långhårig igen .....vi får väl se för hur lång tid, men han ser upp till en 16 årig svensk kille som är här och som är långhårig...så han vill väl se ut som honom.....

Det är inte mycket att göra åt, men det kommer nog bli varmt så småningom. Gissa hur länge sedan det är som jag klippte mig?!?


Ovido - Quiz & Flashcards