Alla inlägg den 18 april 2008

Av Catrin - 18 april 2008 03:39

Barnen har en dag ledigt, vårlov, då passade Hurma på att vara ledig han också. Vi hade bestämt oss för att åka till Fossil Springs för att hika, så vi laddade ryggsäckarna med vatten, mat, badkläder och en massa vatten.

Stället som vi skulle åka till hade en varm källa som gjorde att vattnet har en konstant vattentemeratur på 22 grader.

Vi hade ungefär 2 timmars bilkörning innan vi var framme där man lämnar bilarna och sedan hade vi 4 miles (6,4km) hiking nedför.

Det tog oss ungefär 2 timmar, men sedan kom man fram till en underbar plats med klart och fint vatten där folk slängde sig i ett rep (som en lian) och kastade sig nedför vattnet.

Vi letade oxå efter ett vattenfall, men för att komma dit var man tvungen att balansera på en stock över vattnet, och jag med min höjdrädsla stod över detta moment tyvärr, men barnen och Henry fick i alla fall se det.


Efter det vad det dags för pannkakor innan badet, och sedan hade vi 4 miles hiking igen men denna gång uppför.

Det var tungt och jobbigt, men samtidigt skönt, och skönast av allt när vi kom fram till bilen var att få tvätta av fötterna och sätta på sig ett par flip-flop!! Bilderna som vi tog var tyvärr för stora för att kunna ladda ner på denna hemsida, men jag kan maila om ngn är intresserad.

Ovido - Quiz & Flashcards