Alla inlägg under september 2008

Av Catrin - 15 september 2008 22:24

Har fått en utmaning av Agneta som jag inte kan säga nej till......


5 saker i min frys:

svenskt bröd (jippi!!!), kyckling, wokgrönsaker, hamburgare, fläskfilé


5 saker i min garderob:

jeans, shorts, klänningar, toppar, kjolar, träningskläder


5 saker i mitt badrumsskåp:

hudkrämer, solskyddsfaktor, decificeringsgel, deo, febertermometer


Jag tänker inte utmana någon annan, eftersom jag bara läser Agnetas blogg. Den är värd att läsa, så Ni som är intresserade av hennes liv; hon ligger under mina länkar!

Tack Agneta för att jag får följa ditt liv härifrån! Saknar Dig!

Av Catrin - 15 september 2008 16:09

Nu börjar mitt "stressiga" liv igen...

Idag skall jag först lämna barnen och sedan åka till Åsa för att scrapbooka.

Lunchen skall intas med mina "amerikanska" hikingkompisar eftersom Teresa fyller år. Tur att restaurangen som vi skall gå till ligger nära Åsa...

Tillbaka till Åsa igen för att forsätta innan det är dags att hämta barnen.

Sedan är det ju de vanliga aktiviteterna en måndag dvs läxor och fotboll.

Handla skall hinnas med oxå så det får bli Costco ikväll och "vanlig" handling imorgon efter bion (skall se The Women)!! Återkommer med rec.

Av Catrin - 14 september 2008 22:30

Imorse körde min snälle man ner Ulrika till flygplatsen där hon skulle åka till NY för att möta upp några vänner innan hon åker tillbaka till ett höstlikt Sverige.

Vi har som sagt shoppat endel och även tillbringat tid vid poolen, speciellt Ulrika. När man bott här ett år så är det inte alltid man känner för att vara ute i solen när man kan få vara inne i lite kyla. Dock har vädret blivit svalare och i början av veckan hade vi tom molnigt!! Underbart!!!!!


Vi har haft en intensiv vecka och nu följer några veckor utan besök innan det är dag för Hällingsjöfamiljen att komma på besök.

Vi ses SÅÅÅÅÅÅ mycket framemot detta. Tänk Malin, att bara få sitta och prata med varandra öga mot öga!!! Underbart!!! Håller f ö på att iordningsställa en lista över lite saker som vi gärna skulle vilja ha......


Av Catrin - 12 september 2008 15:34

Så äntligen kom då min kusin, och tro det eller ej, hon har varit här i en vecka nu!!!

Förra helgen så tog vi det ganska lugnt, åkte runt lite och kollade och låg vid poolen.

På måndagen börjde vår schemalagda shoppingvecka och den började med ettbesök på TJ MAXX (där man kan hitta designerkläder BILLIGT!), för att sedan fortsätta till Outletet (där vi fortf saknar en Calvin Klein butik:-().

Tiden sår fort när man går i butiker och det var dags att åka och hämta barnen. På kvällen var det fotboll för grabbarna och vi var med en sväng innan besök på WalMart.

På tisdagen var det dags för Paradise Valley Mall, vi gjorde dock det stora misstaget - att glömma en kofta/eller tröja så vi höll verkligen på att frysa ihjäl!!! Tur att det fortf är runt 40 grader ute så att vi kunde värma oss där emellan åt. Nar vi skulle (hur byter man tangentbordet till svenskt!!!!!!)ata sa fick stoppa in armarna i de klader som vi kopt......

Dags igen att hamta barnen.

Onsdag skulle vi ta det lite lugnt, aka till nagra butiker i narheten och sedan vara vid poolen....behover jag saga att det var har som hon shoppade totalt loss!!! Vi hann dock ta det lite lugnt(jag tog hand om mitt STORA tvattberg) innan det var dags att hamta barnen.

Torsdag, dags for mallet som ligger ca 10 minter harifran. Denna gang var vi forberedda och hade med oss trojor, lite lagom shopping skulle jag vilja saga att det blev. Pa kvallen bjod Ulrika  oss pa mat. Dock tog det tid innan var mat kom, sa notan blev bara 50% . Ytterligare fynd med alla ord.

Det har varit vansinnigt kul att ga i affarer och hitta grejer till henne, men man blir trott!

Idag skall vi dock aka tillbaka till mallet for att lamna ett par overblivna bikinibyxor och jag skall byta Albins jeans som faktiskt var for korta!! Tank att han har vaxt!!

Av Catrin - 8 september 2008 00:52

Bilder från Rodeon samt Mexico är nu inlagda på resp datum:-). Grymt vá?

Av Catrin - 5 september 2008 16:01

Idag kommer min kusin!!!

Det skall bli SÅÅÅ kul att hon kommer, och jag hoppas verkligen att hon är shoppingsugen för det är jag!

Har inte shoppat sedan vi åkte till Sverige (var iofs ganska trött på shopping i slutet av maj) och sedan vi kom tillbaka så  har jag bara väntat på att hon skall komma, och nu är hon på väg.

Håller koll på flighten och den flyger snart in över Canada. Hon skall landa lite över 7 ikväll, och barnen äår lyckliga över att kunna följa med och hämta henne vid flygplatsen.

Hoppas att vi kan åka och göra något kul i helgen nu när barnen ändå är lediga!!


Av Catrin - 4 september 2008 15:53

Vi hade underbara dagar i Mexicos Puerto Penasco(Rocky Point).

Vi badade i hav, och i pool och solade och drack drinkar och bara njöt av att göra ingenting!

En ganska tidig morgon gick vi ut och promenerade på stranden när det var ebb och plockade snäckor och tittade på reven och alla djur som faktiskt bor där. Tom en minibläckfisk fick vi fångat på bild!!!

Vi åt god mat som vi själva tagit med och det som blöev inköpt där var varsin hatt till den manliga delen av familjen och jag köpte ett fat med Mexicanskt motiv (fick den billigare än mina vänner för att jag köpte den inne i "stan" istället för på stranden).

Alltid kul att fynda!!

På måndagen så var alla grabbarna i sällskapet ute och körde 4 hjuling i öknen. Barnen tyckte det var kanonkul!!

Kan verkligen rekommendera detta ställe till den som vill åka iväg och sola, bada och inte göra någonting!!

Bilder kommer senare!!

Av Catrin - 4 september 2008 15:53

Har nu ÄNTLIGEN fått tillgång till Internet på min dator, men fortfarande saknas officepaketet. Har inte hekler några blider att lägga upp, men de kommer så småningom.

Nu till Mexico. Vi tillsammans med 3 andra familjer åkte dit i fredags. Vi hade bokat två lägenheter och vi delade på en tillsammans med en familj på 3 plus sonens kompis, båda 16 år och barnens stora favoriter.

Vi hade bokat en lägenhet med två sovrum och i det ena rummet skulle det vara en Queen size säng och i det andra en king size bed. Vår familj skulle då ta King sizen....synd bara att båda var Queen size......Albin fick i två nätter ligga i en lite soffa i vardagsrummet (de stora grabbarna sov i en bäddsoffa i vardagsrummer). Det blev lite trångt men allt går!

Nu skall jag hjälpa Anton med hans läxa men fortsätter skriva lite senare!

Ovido - Quiz & Flashcards